Helt normal skoledag

    - DATO:
  • 29.nov.2010
  • - KLOKKA:
  • 19:58
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 6

Hey <3 I dag så hadde vi siste dag med fysisk helse. I siste timen så så vi på film om sex ^^ Hehehe,litt morsomt da. Jeg har ikke gjort noe spessielt i dag. Annete var inn til meg i 5 min ca og ikke mere fordi hun skulle hjem til seg med ella fordi de skulle øve til noe de skulle framvise i musikken i morgen. Men men. Det var en heelt normal skole dag i dag.

Heeelt normalt i friminuttene.

Blogges <3

silje

6 kommentarer

Hanne :)

30.nov.2010 kl.17:41

Filmen handlet ikke om sex men om hormoner og puberteten og guttenes og jentenes forvandling.Og du har jo tatt bilde av Camilla på det nederste, men vet du egnetlig hvem hun er? Og kjenner du henne siden du har lagt ut bilde av henne mener jeg...

silje &lt;3

30.nov.2010 kl.19:07

Hanne : ikke får å vær frækk men du har hele tia nå å klag over på bloggen min så du kan like så godt drit i å klag, får æ blir lei av at du klage åver nå heeeeeeeeeeeele tia og da mene æ dt å. så slutt !!!!!!!

Frida Haugrønning

01.des.2010 kl.16:13

hahah, enig med hanne ;) sex er ikke direkte det samme som hormoner.. men kjenner du egentlig camilla viborg? heheh :)

Miss.Hanne uv :)

03.des.2010 kl.16:37

Æ bare si ifra Silje! Åsså kordan trur du æ føle det på skolen, når du bare sjike stygt på mæ osv...! Og dessuten klage æ ikke,æ si ifra! Du tar bilde av fremmede persona! Så eh..... også på skolen ignorere du mæ også!

silje &lt;3

03.des.2010 kl.17:25

hanne : du klage jo nestn uansett ka som æ skriv på bloggen så. æ e lei av dt at du klage hele tia. du har jo allti nå å klag åver så......

Miss.Hanne uv :)

03.des.2010 kl.20:06

for andre gang! Det e IKKE klaging, e det derfor du ignorere mæ på skolen?

Å kan du forklar mæ koffor du bare tænke på det negative æ skriv?

Koffor kan du ikke tenk litt på dem fine tingan æ skriv te dæ åsså! Men siden du ikke like og få kommentara fra mæ så ska æ bare slutt på kommenter! Du klage jo over at du har ''dårlige'' læsera, og ingen kommentara!! Men du får jo det, men vist du bare tenke på når æ si ifra te dæ som e tydligvis ''negativt'' og ikke bryr dæ om dæm POSITIVE tingan æ skriv så kan æ bare slutt og kommenter!

Skriv en ny kommentar

Bloggen

Navn:
Alder:
Bosted:

Om bloggen:

Kategorier

hits